czwartek, 26 kwietnia 2012

Kuchennie: Przepis Agnieszki na cukinie w muszlach!

Ponieważ bardzo lubię kuchnie włoską oraz warzywa, postanowiłam skorzystać z przepisu Agnieszki z kanału nieesia25. Nie będę się tu rozpisywać co i jak, Aga wszystko dobrze opowiedziała, więc zapraszam na jej kanał.
A oto moje poczynania!
Ale mi się z gara kurzyło:)

W piekarniku

A tu już gotowe!
Wyszły bardzo smaczne i nawet mój mąż mnie pochwalił! A on nie lubi dań bez mięsa, więc to dla mnie nie lada komplement!

Moje jedyne uwagi:
Polecam poczekać na krajowe cukinie, w tej chwili są dostępne w sklepach mniejsze zielone, ale są ubogie w smaku.
Chyba też trafiłam na popękane opakowanie muszli, niby były ok, ale jak tylko wrzuciłam je do wody większość mi popękała. Następnym razem spróbuję wpakować ten pyszny farsz w cannelloni!

Pozdrawiam i życzę smacznego piątku!

2 komentarze:

  1. Wygląda mega apetycznie, muszę wygrzebać ten przepis :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Potwierdzam wygląda wspaniale aż chciałoby się zjeść :)

    OdpowiedzUsuń

Czuj się swobodnie w pisaniu komentarzy, wszystkie czytam i zawsze się odwdzięczę.